Nyolcszázezer forintba kerül a Samsung dupla kijelzős telefonja

A W2018 bizonyos szempontból még a Note 8-at és a Galaxy S8-at is felülmúlja, bár az ára inkább a leendő vevőkört tükrözi, mint a képességeit.

Kínában a mai napig baromi népszerűek az összecsukható telefonok, csupán annyi változott, hogy a mai flip phone-ok már egyáltalán nem buták. A Samsung W-szériájának legújabb tagja, a W2018 például annyira nem buta, hogy simán felveszi a versenyt a mai csúcstelefonokkal: Snapdragon 835 proci, 6 GB RAM, ujjlenyomat-olvasó, és mindezt megkoronázza a W-széria jellegzetességének számító dupla kijelző, ami jelen esetben két 4,2 colos, full HD felbontású kijelzőt takar (egy belül, egy kívül).

A Samsung viszont nem állt meg itt, és a W2018-ba olyan 12 megapixeles kamerát varázsoltak, aminek a legkisebb rekeszértéke f/1.5-ös, vagyis sötétben jobb fotókat csinál, mint a legmenőbb mai csúcstelefonok. Az ára mondjuk nem emiatt lesz várhatóan 3000 dollár, hanem azért, mert aki ilyen telefont akar magának, az lazán hajlandó érte kipengetni a csaknem nyolcszázezer forintot.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon