Teljes pompájában látható az iPhone 8

A pletykák alapján ugyanis valaki megcsinálta az Apple új telefonjának tökéletes mását, és nem csalódtunk.

Igen, itt tart a világ. Amíg régebben egy telefont legfeljebb csak néhány elmosódott lesifotón vagy a kiszivárgok infók alapján lemodellezett animáción láthattunk a bemutató előtt, ma már tökéletesen élethű másolatokat készítenek a telefonokról. Danny Winget videója alapján legalábbis mi biztosan nem tudnánk megmondani, hogy a valódi telefon bemutatójáig még több mint egy hónap van hátra.

Mivel az iPhone 8-modellek az eddig kiszivárgott pletykák alapján készültek, így természetesen semmi váratlant nem láthatunk rajtuk, az viszont így is bámulatos, mennyire gyorsak voltak a srácok, hiszen alig néhány napja ütötte fel a fejét a legújabb hír, hogy az új iPhone rézarany és (majdnem) fehér színekben fog érkezni, és tessék, már láthatjuk is, milyen lesz a valóságban.

Ami azt illeti, a készítő talán még szívességet is tett az Apple-nek, mert ha meglátják, mennyire nem működik a rézarany szín az iPhone-nál, talán még lesz idejük meggondolni magukat, és valami esztétikusabb színt kitalálni helyette.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon