Jön a Xiaomi forradalmi telefonjának az utódja

Nem túlzás, hogy a Xiaomi tavaly igazi forradalmat indított el az Mi MIX-szel, hiszen a telefon keret nélküli dizájnját azóta szinte minden nagy gyártó többé-kevésbé lemásolta (vagy ha még nem, akkor fogja). Ezek után nem is lehetett kérdés, hogy a Xiaomi folytatja a megkezdett utat, az Mi MIX 2-ben pedig már az első videó alapján is találhatunk némi érdekességet.

És nem azt, hogy a következő MIX-nek még vékonyabb lesz a kerete, mint az elődjének (és ezzel minden bizonnyal idén is megnyeri a "kié a legvékonyabb keret"-versenyt), hanem a kamera elhelyezése. A Xiaominak az Mi MIX tervezésekor ugyanis az egyik legnagyobb problémát az okozta, hogy hova rakják az előlapi kamerát, aminek végül nem túl ideális helyen, a telefon alján találtak helyet.

A többi gyártó azóta számos jobb megoldással állt elő, egyesek hagytak a telefon tetején annyi helyet, ahova elfér a kamera, más telefonoknál (mint az Essential Phone vagy a következő iPhone) pedig a kamera diszkréten belóg a kijelzőbe. A Xiaomi viszont a jelek szerint nem akar beállni a sorba, így a MIX 2-nél a kamera ugyanúgy alul lesz, mint az elődjénél.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon