Így néz ki a telefon, amitől rettegnek a mobilgyártók

Bár ilyen pletykákat még nem hallottunk, de simán el tudjuk képzelni, hogy a nagyobb mobilgyártók vezetői néhány havonta kétségbeesve telefonálnak rá a Xiaomira, hogy "tesó, ne csináljátok már!" Az egy dolog, hogy a kínaiak rendszeresen úgy árazzák a csúcskészülékeiket, mintha nem ismernék a számokat, és egy ideje már a trendeket is ők diktálják, de mindezek tetejébe a középkategóriában sem hagynak nyugvást a konkurenciának.

Most éppen a soron következő telefonjukról, a Redmi 5-ről lőttek ki néhány képet a Twitterre (because fuck you, hivatalos kiszivárogtatók), amiről annyit lehet sejteni, hogy tisztességes középkategóriás készülék lesz (Snapdragon 630 proci, ujjlenyomat-olvasó és egyebek), emellett pedig a trendeknek megfelelően 18:9-es képarányú, vékony keretes kijelzővel érkezik, mint az LG Q6 és a Huawei Mate 10 Lite.

Donovan Sung on Twitter

Is everyone ready for the all-new Redmi 5 and Redmi 5 Plus? We're launching these two new devices in China on Thursday Dec 7. Giving everyone a sneak preview! 😎 #Xiaomi

80-90 ezer forint körül ez teljesen elfogadható specifikáció lenne, csakhogy a Redmi 5 elődje, a Redmi 4 jelenleg éppen negyvenezer forintért kapható a boltokban, szóval ha az új telefon ára jelentősen megszalad, akkor is tízezrekkel lesz olcsóbb, mint bármelyik hasonló teljesítményű telefon.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon