Nem létező Lada kétmillióért

  A Lada-gyűjtők álmában megkímélt, szinte új Zsigulik kacsintanak rájuk a porszáraz garázsokból. De ilyen kombi még az álmaikban sem nagyon van.

  Harmincöt éves, jó állapotú autó elég kevés van. Még kevesebb gyári állapotú. Az eleve málházásra vásárolt kombik közül pedig gyakorlatilag egy sem maradt, ami egyben van. Ez a Lada 2102 tehát nem is létezhetne.

  De úgy tűnik, valami rejtély folytán nagyon is létezik. Igaz, láttunk már háromszáz kilométert futott ezerkettes kombit is, ám azt csak egy diófa védte az időtől, ez a fehér példány viszont bizonyára garázsban töltötte életének azon részét, amikor nem éppen az átlagosan évi 500 kilométerét rótta.

  Hibátlan a karosszériája, az üléskárpitok, a kép szerint a csomagtartóba még szatyrot se nagyon tettek, nem hogy téglát, sódert és bármit, amit vinni kellett, mint ahogy az a kombi Ladák életében általános volt. Az autót kereskedő kínálja, érdekes kérdés, vajon mennyiért juthatott hozzá, az biztos csak, hogy 2,1 millió forintért árulják. Nem létező autóért egy vagyon, fehér hollóért talán nem is annyira.

  A hirdetés szövege:

  Karc és sérülésmentes állapot, garantált 16000 kilométer, gyári festéssel eredeti állapotában eladó ez az első tulajdonostól idös nagypapáé volt Zsiguli combi, gyári gumikkal, hibátlan beltér, és még nem használt, gyári szerszámkészlet összes eredeti kulccsal, gyűjtőknek ajánlott állapotban. Europa legszebb Lada kombi autoja.

  A magyar zseni, aki Mercedesek ezreit törte rommá

  (Forrás: Használtautó.hu)

  Player Autószalon

  Füst, Fény, Hollywood

  Magasélet

  Tech
  Tech
  Tech
  Highlife
  Highlife
  Highlife
  Otthon
  Otthon