Kevesen vitatkoznának vele, hogy az 1957-ben bemutatott Mercedes–Benz 300 SL Roadster a valaha készített legszebb kabrió, amiben nem elhanyagolható szerepe volt a mára klasszikussá vált ezüst-piros színösszeállításnak is. A Porsche tuningcégeként tevékenykedő TechArt a legújabb 911-esen mutatta be, hogy a nyerő kombináció eggyel sötétebb tónusban is ugyanúgy üt.

Az átalakított 991 Carrera 4S Cabriolet ráadásul nem csak a megjelenésével ejti azonnal rabul a Porsche-rajongók szívét, de számos aerodinamikai és optikai újítást is felfedezhetünk rajta. Az autó orra új dizájnt kapott, a fényszórók és a visszapillantó tükrök látványos szegélyekkel gazdagodtak, hátul pedig a diffúzort és a hátsó spoilert vették kezelésbe a TechArt mérnökei. A leglátványosabb változás viszont egyértelműen az új versenykipufogó-rendszer, amelynek kipufogócsövei oldalról középre kerültek.

A belülről valószínűtlenül piros kocsi a TechArt 20 és 21 colos Formula kerekeivel és Formula III könnyűfém felnikkel is rendelhető lesz, az árát viszont egyelőre nem árulták el.

Előrelépnél a karrieredben? Készülj fel 2016-ra a Jobline Karrier Útmutatójával! A karrier tippekért és a legfrissebb állásokért kattints ide>> (X)