Kevesen vitatkoznának vele, hogy az 1957-ben bemutatott Mercedes–Benz 300 SL Roadster a valaha készített legszebb kabrió, amiben nem elhanyagolható szerepe volt a mára klasszikussá vált ezüst-piros színösszeállításnak is. A Porsche tuningcégeként tevékenykedő TechArt a legújabb 911-esen mutatta be, hogy a nyerő kombináció eggyel sötétebb tónusban is ugyanúgy üt.

Az átalakított 991 Carrera 4S Cabriolet ráadásul nem csak a megjelenésével ejti azonnal rabul a Porsche-rajongók szívét, de számos aerodinamikai és optikai újítást is felfedezhetünk rajta. Az autó orra új dizájnt kapott, a fényszórók és a visszapillantó tükrök látványos szegélyekkel gazdagodtak, hátul pedig a diffúzort és a hátsó spoilert vették kezelésbe a TechArt mérnökei. A leglátványosabb változás viszont egyértelműen az új versenykipufogó-rendszer, amelynek kipufogócsövei oldalról középre kerültek.

A belülről valószínűtlenül piros kocsi a TechArt 20 és 21 colos Formula kerekeivel és Formula III könnyűfém felnikkel is rendelhető lesz, az árát viszont egyelőre nem árulták el.

Hirdesd meg ingyen eladó vagy kiadó ingatlanod az Otthontérképen! Több, mint 75.000 ingatlan! Keresd meg pár kattintással leendő otthonodat! (X)