Milyen amikor sok-sok fehér LED a víz érintésére kel életre? Elég pazar látvány, ráadásul kifejezetten jó móka a fényfestés.

Antonin Fourneau hosszú hetek munkájával készítette el a Water Light Graffitit. Több ezer LED és jó pár prototípus után elkészült a végleges installáció, amit aztán Poitiers-ben spriccelhettek halálra a város lakói. Alapvetően Antonin egyáltalán nem újonc a technológia és a művészet társításában, hiszen Japántól Angliáig megjárták a világot néhol kissé bizarr és a furcsa digitális alkotásai.

A vízfénygraffiti lényege a nevében keresendő. Ha víz éri a LED-ek körüli érzékelőt, akkor a folyadék mennyiségétől függő erősséggel kezd el ragyogni a több ezer fényforrás, a gyerekek és játékos felnőttek legnagyobb örömére. Mint az a feni videón jól látszik a mókafaktor igen magas a Water Ligth Graffti esetében, mi pedig szívesen vennénk a projekt villámlátogatását kis hazánkban!

Még több technológia a Playeren!

Lehet, hogy egy cég éppen téged keres. Hagyd, hogy megtaláljon! Töltsd ki Jobline profilod vagy töltsd fel önéletrajzodat, és nyerj! Részletekért kattints ide>> (X)