1. Az ötlet

Mi lenne, ha nem rondítaná el az otthonunkat egy ilyen furcsa vasszörny, nagy fekete fém súlyokkal, amit egész nap kerülgetnünk kell, kivéve akkor amikor szükség van rá. A Life Fitness Otto-Bench elsőre ártatlan padnak tűnik, egészen addig, míg a fentebb ecsetelt vasszörnyet (fekvenyomó pad) ki nem hajtogatjuk belőle, mint egy Transformers robotot. Ha végső formájában gyártásba kerül egy kis módosításként mi a szövetborítást valami kevésbé nedvszívó szövetre cserélnénk.

2. Multimédiapad

Akarom mondani multimédiás futópad. A Run Personal Visioweb egy 19 colos érintőképernyővel felszerelt csúcs futópad. A kijelző természetesen minden egyes elégetett kalóriáról tájékoztat, de mindezek felett képes a webes és egyéb audio- és videotartalmak lejátszására is, de ha bedokkoljuk iPodunkat a saját zenéinkre is kocoghatunk, akár 18 km/h-ás sebességgel.

3. Karbonkerék

A Ciclotte azon túl, hogy egy gyönyörű tárgy, még funkcionalitása is van, mint szobabicikli, bár ez a szó kevéssé illik rá, így talán a nappalik rögzített csúcsversenygépe lenne a megfelelő elnevezés. A minimalista forma nem szab gátat a hatékonyságnak, hiszen a Ciclotte tökéletesen testreszabható, az exkluzív anyagok (karbon minden mennyiségben) és az egyedi dizájn pedig igazolja a vaskos árcédulát.

4. A tánctanár

A Motivatrix Workout Master elsőre az igen népszerű Dance Dance Revolution játék csúcskiadásának tűnik, hiszen az elv hasonló, csak épp itt kicsit komolyabban veszik a zsírégetést, mint Schobert Norbi az Update programot. A rengeteg érzékelő és a hatalmas érintőkijelző mind azt szolgálja, hogy a dübörgő hangszórók előtt a lehető legszórakoztatóbban adjuk le a felesleget.

5. A kézenfekvő

A végére hagytuk azt, ami egyértelműen technológia, mindenképpen fitnesz és a legegyszerűbb megoldás. Ha birtokunkban van a Nintendo jelenlegi (ha úgy tetszik kurrens) konzolja, akkor nincs más dolgunk, mint beszerezni a Wii Fitness csomagot, ami egy speciális padlóérzékelőből és magából a szoftverből áll. Ez első hallásra kevésnek hangzik, de aki kipróbálja egy komolyabb fokozaton a cuccot, készítsen egy vödröt, mert biztosan ki kell majd csavarni a ruhát, persze csak ha felocsúdtunk az ájulás után.

Még több ketyere a Player élettér rovatában!