High-tech eszközök kedvenceknek

Egy technokrata állattartó tudja mi kell a kedvencének. Legyen az GPS vevővel egybeépített nyakörv, vagy programozható etető, itt megtalálod amit keresel.

1. Időzített flamó

Ha mindig a jószág előtt hagyod az ételt, akkor egyrészt egy hatékony motiváló eszközzel kevesebb (kajával igen jól lehet tanítani), másrészt majdnem biztosan dagadt lesz a kis szőrös, vagy épp szőrtelen. A Jamproof programozható etető pont erre a problematikára nyújt megoldást, mivel csak akkor és annyi ételt ad kedvencednek, amennyi szükséges.

2. Gigantikus mókuskerék

Ha van otthon futópad, akkor aránylag könnyen megoldhatjuk a kissé elhízott eb trenírozását, de ha nincs ilyen szerencsénk akkor a TreadWheelt neked találták ki. A csivavától a berni pásztorig terjedő méretekben kapható eszköz mostantól megóv a szakadó esőben való cammogástól és a mérhetetlen mennyiségű sár eltávolításától is.

3. Lézerpréda

A Frolicat Bolt alapvetően a macskák szórakoztatására hivatott, hiszen ki ne használta volna már azokat az ősrégi lézeres kulcstartókat némi macskaőrjítésre. Na kb. ugyanezt tudja a Frolicat Bolt is hiszen a lézert a játék mozgatható feje folyamatosan ráncigálja, hogy hazaérve egy boldog, kifáradt és elégedett macsek fogadjon a melóból hazatérve.

4. Nyomkövető

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy merre kószál a vándor jószág, úgy a Tagg Pet Tracker nélkül egy lépést se tegyél. Pontosabban inkább kutyád, macskád, egered, vagy teknősöd az aki ne mászkáljon eme eszköz nélkül. A Tagg Pet Tracker nemcsak egy GPS vevőt rejt magában, de arra is képes, hogy virtuális kerítést húzzunk mondjuk az eb köré és amennyiben drága kutyánk mindenképp meglátogatná a két utcával arrébb zajló kerti sütögetés helyszínét és átlépi a határt, a mi kis nyomkövetőnk azonnal üzenetet küld, hogy meglógás tényállása forog fent. A Tagg Pet Trackert a nyakörvre pattinthatod és nem árt neki hó, eső vagy sár, ráadásul a kapcsolódó webes szolgáltatással bármikor megnézheted hol jár a kis kedvenc.

5. Mobildoki

A Fujitsu nyakörvre rögzíthető érzékelője ugyan nem mondja meg merre szökik a jószág, de cserébe egy felhőalapú szolgáltatással összekötve folyamatosan figyeli az állat életjeleit, aktivitását, sőt a külső hőmérsékletet is, ami bizony egy ilyen forró napon életmentő lehet. Az adatokat elküldi a kutya/macska saját felhő tárhelyére, amit ezután leolvashatunk akár egy Android applikáció segítségével is.

Rengeteg ketyere egy ötlet köré csoportosulva. Ez a Radar sorozat!

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon