High-tech fitnesz – eddz hatékonyan és stílusosan!

Ha eddig azt hitted, hogy az edzőteremben nem fér meg a csúcstechnika, akkor ideje átgondolni a dolgot. Lesz itt karbon szobabringa, tévés futópad és kárpitozott padnak álcázott kondigép.

1. Az ötlet

Mi lenne, ha nem rondítaná el az otthonunkat egy ilyen furcsa vasszörny, nagy fekete fém súlyokkal, amit egész nap kerülgetnünk kell, kivéve akkor amikor szükség van rá. A Life Fitness Otto-Bench elsőre ártatlan padnak tűnik, egészen addig, míg a fentebb ecsetelt vasszörnyet (fekvenyomó pad) ki nem hajtogatjuk belőle, mint egy Transformers robotot. Ha végső formájában gyártásba kerül egy kis módosításként mi a szövetborítást valami kevésbé nedvszívó szövetre cserélnénk.

2. Multimédiapad

Akarom mondani multimédiás futópad. A Run Personal Visioweb egy 19 colos érintőképernyővel felszerelt csúcs futópad. A kijelző természetesen minden egyes elégetett kalóriáról tájékoztat, de mindezek felett képes a webes és egyéb audio- és videotartalmak lejátszására is, de ha bedokkoljuk iPodunkat a saját zenéinkre is kocoghatunk, akár 18 km/h-ás sebességgel.

3. Karbonkerék

A Ciclotte azon túl, hogy egy gyönyörű tárgy, még funkcionalitása is van, mint szobabicikli, bár ez a szó kevéssé illik rá, így talán a nappalik rögzített csúcsversenygépe lenne a megfelelő elnevezés. A minimalista forma nem szab gátat a hatékonyságnak, hiszen a Ciclotte tökéletesen testreszabható, az exkluzív anyagok (karbon minden mennyiségben) és az egyedi dizájn pedig igazolja a vaskos árcédulát.

4. A tánctanár

A Motivatrix Workout Master elsőre az igen népszerű Dance Dance Revolution játék csúcskiadásának tűnik, hiszen az elv hasonló, csak épp itt kicsit komolyabban veszik a zsírégetést, mint Schobert Norbi az Update programot. A rengeteg érzékelő és a hatalmas érintőkijelző mind azt szolgálja, hogy a dübörgő hangszórók előtt a lehető legszórakoztatóbban adjuk le a felesleget.

5. A kézenfekvő

A végére hagytuk azt, ami egyértelműen technológia, mindenképpen fitnesz és a legegyszerűbb megoldás. Ha birtokunkban van a Nintendo jelenlegi (ha úgy tetszik kurrens) konzolja, akkor nincs más dolgunk, mint beszerezni a Wii Fitness csomagot, ami egy speciális padlóérzékelőből és magából a szoftverből áll. Ez első hallásra kevésnek hangzik, de aki kipróbálja egy komolyabb fokozaton a cuccot, készítsen egy vödröt, mert biztosan ki kell majd csavarni a ruhát, persze csak ha felocsúdtunk az ájulás után.

Még több ketyere a Player élettér rovatában!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon