Ketyerefanatikus nappali

Voltunk már bent is kint is, most visszatérünk a házba és megnézzük, mi kell ahhoz, hogy a legfinnyásabb kocka haverod is vörös legyen az irigységtől.

1. Loewe Individual

Ha azt kérdezné bárki, hogy mi az LCD TV-k Ferrarija, akkor én gondolkozás nélkül mondanám, hogy a Loewe. Volt szerencsém huzamosabb ideig egy régi, még képcsöves modelljükhöz és konkrétan kirázott a hideg, amikor először bekapcsoltam az amúgy közel 50 kilós monstrumot. Olyan mindenre kiterjedő részletességgel és olyan magas minőséggel találkoztam akkor, amit az óta is felemlegetek. Mint ahogy én is, a Loewe is a lapostévék felé kacsingatott, így természetes, hogy egy csúcs nappaliban helye van az egyik leggyönyörűbb LCD TV-nek, amit valaha láttam, ez pedig az Individual sorozat. Hihetetlen képminőség, extravagánsan minimalista dizájn és egy rémisztő árcédula. Hiába ez egy Ferrari!

2. iTree

Elsőre azt gondolnánk, hogy egy vicc, de amit láttok az tényleg egy fatörzsből kifaragott iPod/iPhone hangrendszer. Ráadásul trükkös is, hiszen, amit a képeken láttok az a cucc teteje, vagyis állványra rakva, vagy épp a falra csavarozva gyakorlatilag semmi nem látszik a dokkolóból és a hangsugárzókból, csak egy csupasz fatörzs. Azon túl, hogy gyönyörű, méltó dísze egy igazi hithű technokrata nappalijának.

3. Microsoft Surface

Már nem új jövevény a Redmondi óriás digitális dohányzóasztala, de még mindig megveszünk érte a Player szerkesztőségben, hogy csak úgy legyen egy valahol az irodában. A Surface gyakorlatilag egy érintőképernyővel ellátott PC-s asztal, amire a Microsoft speciális és futurisztikus felületet tervezett. Nincs is jobb móka, mint egy ilyen dohányzóasztal a házibuliban, hizsen csak pár érintés és már meg is rendeltétek az újabb adag családi pizzákat!

4. Tetris kanapé

Egyszerre játékos és hagyománytisztelő ez a legendás orosz játékot, a Tetrist idéző kanapé. Ráadásul moduláris, vagyis az elemek mozgathatók, így akár naponta más kanapéd lehet. Igazi geek cucc, ami biztosan jól mutat a Loewe tévé és a Surface asztal mellett.

5. Thermosaurus radiátor

Az Art Lebedev stúdió dizájnerei sosem voltak egészen komplettek és mivel a zsenit az őrülttől csak egy hajszál választja el, nehéz eldönteni mikor viccelnek és mi az amit komolyan gondolnak. A T-Rex csontvázát imitáló radiátort viszont melegen ajánljuk (elnézést a képzavarért) ezen az esős és kissé hűvös hosszúhétvégén. Nagyon, nagyon, nagyon reméljük, hogy ezúttal komolyan gondolják és kész termék lesz ebből a zseniális mattfekete dínócsontvázból!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon