Így vehetsz Lamborghini Aventadort a gyereknek

El tudod képzelni, hogy négyéves korodban milyen szinten forgatta volna fel a világodat egy működő, vezethető Lamborghini, ami csak a tied? Ha ez esetleg neked nem is adatott meg, gyermeked átélheti ezt az érzést, ha kiadsz úgy százezer forintot egy kölyökméretű Aventadorra.

Az aksija 15 órányi száguldozást bír ki egy töltéssel, és igény esetén egy távirányítóval teljesen átvehetjük felette az uralmat – ez különösen hasznos akkor, ha a kissrác vagy kislány ki akarja vinni a gépszörnyet az utcára vagy a parkba is. Maximum sebessége nagyjából négy kilométer óránként, ami egy felnőtt gyaloglósebességének felel meg. A lehetőségekhez képest élethűen modellezett autó 112 centi hosszú és 64 centi széles, megvétele esetén pedig úgy hat évre egészen biztosan bebetonozzuk magunkat a legjobb szülő pozíciójába.

A portable kütyük táborát erősítő könnyű és kis termetű EDGE.soundnál nehéz lenne jobb utazótársat ajánlani, hisz strapabíró akksijának köszönhetően a hangfal tíz órán át képes kiszolgálni az igényeidet, olyan modern és elegáns formában, hogy azt még a nagyok is megirigyelhetik, ráadásul méreteihez viszonyítva még a hangminőségre sem lehet panasz.

Utazásoknál vagy szabadtéri programoknál elég csak kikapni a táskából, esetleg a kabátzsebedből, és máris düböröghet a zene, indulhat a film vagy ráfügghetsz kedvenc játékodra. Az Edge.sound természetesen együttműködik minden Bluetooth kompatibilis eszközzel, azért pedig külön piros pont jár a tervezőknek, hogy belecsempésztek egy beépített mikrofont is, így a Skype, Viber vagy a kedvenc programod elé ülve akár konferenciabeszélgetésekhez is lebonyolíthatsz egy aprócska hangfal segítségével.

Ez a kis rohadék felébreszt, mert nem hagyja magát csak úgy lenyomni.

Valljuk be őszintén, kevés dallamot lehet olyan zsigeri mélységből gyűlölni, mint a telefon aktuális ébresztőjét, amelynek hátborzongató nyögéseit meghallva még évek múltán és feltörnek a régi emlékek. Biztos felébredést garantál a Tocky menekülős ébresztőórája, amely nem tetteti másnak magát, mint ami, jelesül egy gép, ami csak azért is túl akar járni az eszeden. Az apró szerkezet ennek folyományaként ébresztéskor nemcsak rikoltozik, hanem kapásból leugrik a szekrényről, majd ide-oda gurulva menekül a szobában – előled. Egy kis reggeli mozgás, néhány barátságos szó, és mire utoléred a dögöt, valószínűleg tényleg felébredsz. Mindezt pedig egyéb extrákkal is megfejelték a készítők, így akár hatórányi (ébresztő)szöveget is felvehetsz a könnyen tisztítható kütyüre, sőt körülbelül kétórányi mp3-at is rámásolhatsz, amihez a mellékelt USB-kábelt kell használnod. Csak a baseballütőt és a kutyát tartsd távol tőle!