Luxus csocsóasztalok otthonra

Ezek azok a profi csocsóasztalok, amikkel egész biztosan nem fogunk találkozni kedvenc kocsmánkban. Van itt nemes fa, edzett üveg, dizájndíjas külső, unalom viszont nincs.

1. Álcacsocsó

Ha kicsi a lakás, de nem akarsz lemondani a csocsó adta örömökről, akkor neked találták ki a dohányzóasztalba rejtett mini verziót. Az Offside Football Coffee Table  jól mutat, mint asztal és az üveglap megvéd az esetleges szemgolyókárosodástól is. Mivel alapvetően kanapéról, vagy fotelből fognak az asztal tulajdonosai játszani, így nem lehet gond a csocsóasztalhoz képest (dohányzóasztalhoz viszont pont jó) alacsony felépítés.

Ár:   399 font
Itt veheted meg

2. A helytakarékos

Ha mégis teljes nyolckezes élményre vágyunk, de nem akarjuk kerülgetni üresjáratban a csocsóasztalt, akkor választhatunk az összecsukható verziók közül. Mi egy kifejezetten jó minőségű és patinás gyártó portékájára esett a választásunk. A BCE Wembley asztala (409 font) minőségi szórakoztatást ígér, ráadásul ha épp nincs ordenáré sörözéssel egybekötött csocsóparti nálunk, akkor állítva, a fal mellett jóval kevesebb helyet foglal.

Ár:   409 font
Itt veheted meg

3. Króm és üveg

A Teckell sosem a visszafogottságáról volt híres, így nem meglepő, hogy extravagáns, speciálsi edzett üveg és acél kombinációjú Cristallino asztaluk kicsit több, mint 11 ezer fontba fáj. Természetesen a forma ne ejthet csorbát a funkcionalitáson, így a legfinnyásabb csocsóbajnok is szívesen áll majd a krómozott bábuk fogantyúja mellé és ha valakinek kevés a lélegzetelállító minimalizmussal készült alap Cristallino asztal, az választhatja a mindössze 50 példányban készült, 24 karátos arannyal futtatott Gold verziót is.

Ár:   11 200 font 
Itt veheted meg

4. Művészien faragott

Ahogy egyre feljebb megyünk az árcédulákon, úgy mindenképp meg kell említenünk a letisztult stílusú Opus asztal az The Eleven Forty Company-tól. Annak is speciális Good versus Evil kiadása (20880 font), ahol a művészien faragott bábuk nem C. Ronaldót, Xavit, vagy Balotellit formázzák, hanem a világtörténelem és a mesék nagy jóit és gonoszait, így játszhat a Mikulás Ghandival egy csapatban az ördög és Hitler ellen. Heniál!

Ár:   20 880 font 
Itt veheted meg

5. A nagyon, nagyon, nagyon drága

Negyvenötezer font. Amit azért betűvel és nem számmal írtunk ki, mert így egy kicsit lassabban csepeg le és talán nagyobbat is üt az árcédula. Ennyiért megkapjuk a világ egyik legexkluzívabb csocsóasztalát, elefántcsont fehér játéktérrel, masszív fekete, futballstadionokat idéző házzal és LED-ekkel. Az 11 – The Beautiful Game Luxury Football Table beszédes neve mindent elárul, így a szemetgyönyörködtető már-már kortárs művészi alkotásnak is beillő asztalhoz állva biztosak lehetünk benne, hogy házigazdánk (amennyiben nem mi vagyunk a tulajok, mert akkor nekünk ez már egyértelmű) piszkosul el van eresztve.

Ár:   45 000 font 
Itt veheted meg

Még több csemege Radar sorozatunkban, a Playeren!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon