Nyilván véletlenül sem arról van szó, hogy a galériában található hölgyek, hogyismondjam, cseppet sem visszahúzódó típusok, így a délutáni, irodai agyhalálban biztos felüdülést jelentenek.

A Comic Con egy több mint harminc éves rendezvény, ahol mindenki beöltözik mindennek. Konkrétan. Ennél szebben nem lehet megfogalmazni, a mára kultikussá váló találkozót. Itt nem lepődik meg senki, ha Leia hercegnők tucatjai Klingon nyelven csacsogva pózolnak Dr. Emmett Brown időutazó DeLorean DMC-12-je előtt egy fotó kedvéért. A százezreket megmozgató San Diego-i esemény pár napja igazi csemege a fotósoknak, így ugye nem kell mondanuk mennyi idő kellett a több ezer kép átnyálazásához.

Ha valaki esetleg jobban belekóstolna az élménybe és nincs lehetősége ellátogatni személyesen a rendezvényre, akkor szívből ajánljuk a Paul néven futó Sci-fi vígjátékot, ami remekül szemlélteti eme csodálatos és a szó legnemesebb értelmében vett elmebeteg rendezvényt. Mi most összegyűjtöttük a szerintünk tíz legdögösebb lányt (plusz egy bónusz) a Comic Con-ról, de természetesen nyugodtan lehet velünk vitatkozni. Ha esetleg pedig otthon néznéd a képsorokat, barátnőd rosszalló pillantására nyugodtan mondhatod, hogy csak farsangi ötleteket gyűjtesz neki. Na persze…

Lehet, hogy egy cég éppen téged keres. Hagyd, hogy megtaláljon! Töltsd ki Jobline profilod vagy töltsd fel önéletrajzodat, és nyerj! Részletekért kattints ide>> (X)