Nyilván véletlenül sem arról van szó, hogy a galériában található hölgyek, hogyismondjam, cseppet sem visszahúzódó típusok, így a délutáni, irodai agyhalálban biztos felüdülést jelentenek.

A Comic Con egy több mint harminc éves rendezvény, ahol mindenki beöltözik mindennek. Konkrétan. Ennél szebben nem lehet megfogalmazni, a mára kultikussá váló találkozót. Itt nem lepődik meg senki, ha Leia hercegnők tucatjai Klingon nyelven csacsogva pózolnak Dr. Emmett Brown időutazó DeLorean DMC-12-je előtt egy fotó kedvéért. A százezreket megmozgató San Diego-i esemény pár napja igazi csemege a fotósoknak, így ugye nem kell mondanuk mennyi idő kellett a több ezer kép átnyálazásához.

Ha valaki esetleg jobban belekóstolna az élménybe és nincs lehetősége ellátogatni személyesen a rendezvényre, akkor szívből ajánljuk a Paul néven futó Sci-fi vígjátékot, ami remekül szemlélteti eme csodálatos és a szó legnemesebb értelmében vett elmebeteg rendezvényt. Mi most összegyűjtöttük a szerintünk tíz legdögösebb lányt (plusz egy bónusz) a Comic Con-ról, de természetesen nyugodtan lehet velünk vitatkozni. Ha esetleg pedig otthon néznéd a képsorokat, barátnőd rosszalló pillantására nyugodtan mondhatod, hogy csak farsangi ötleteket gyűjtesz neki. Na persze…

Parfümök 30-40% kedvezménnyel! Te drágán veszed még, vagy már ismered a Parfümcentert? (X)