A forradalmi billentyűzet, amely önmagát tisztítaná

Olyannal, amelyik megtisztítja saját magát. Ami valljuk be, egyáltalán nem hangzik rosszul, ugyanis a billentyűzeten nemcsak rengeteg kórokozó tapad meg, de jó sok szösz, morzsa és egyéb cucc is beragadhat a billentyűk közé.

Az Apple tehát úgy döntött, hogy levédeti a szabadalmat egy olyan billentyűzetre, amely képes megtisztítani saját magát – de hogy ez miképp lesz megvalósítva, vagy hogy egyáltalán meglesz-e, azt egyelőre nem tudni.

Azért lehet hallani ezt-azt, többek között egy légnyomással zúzó szerkezetet, amely kifújná a morzsákat és a macskaszőrt a billentyűk közül; aztán ott van egy olyan lehetséges fejlesztés is, amely beépített törlőrendszerrel intézné el a billentyűzetbe beszivárgó koszt, vagy jobb esetben már a kosz beáramlását is megakadályozná. Meglátjuk, mi lesz ebből a jövőre nézve, de ha már kosz és billentyűzet, az sem ártana, ha mondjuk a makroszennyeződések mellett a rengeteg betegséget terjesztő mikroorganizmusoktól is megóvhatnának minket. Valahogy így:

Íme a palack, amely képes megtisztítani magát és a benne lévő vizet

A Kickstarter szinte felrobbant attól a palacktól, amely képes megtisztítani magát és a benne lévő vizet. A projektet rengetegen támogatták - a célként kitűzött 30 ezer dollár helyett már közel 430 ezernél tartanak -, nem véletlenül: a Quartz palack ugyanis valóban különleges termék, amelynek mindenki hasznát veheti, egyes országokban pedig nemcsak az életminőséget növelhetné, de kritikus helyzetben életeket is menthetne.

(forrás: Techspot)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon