A hatkerekű pick-upok közé érkezik az amerikai Rezvani Motors újdonsága, a Hercules, amit 1300 lóerős motorral és James Bond-stílusú extrákkal is lehet rendelni.

Az amerikai Rezvani Motors már korábban megmutatta, hogy nem véletlenül Tank névre keresztelte a brutális stílusú terepjáróját.

Az a modell a Jeep Wrangler alapjára épült, most pedig itt a cég következő újdonsága, aminek a Jeep pick-upja, a Gladiator adta az alapokat, ráadásul a Hercules egy hatkerekű jármű lett.

ezzel a Rezvani úgy néz ki, mint ami mindenen képes átgázolni. A motorja alapból 3,6 literes V6-os, ami helyett 6,4 literes V8-ast is lehet kérni 500 lóerővel, de szerintünk a Hercules minden vevője a csúcsmodellre megy rá.

Az off-road futóművel, a masszív terepabroncsokkal és a kapcsolható hatkerék-hajtással a Hercules előtt nincs akadály. A pusztító erejű terepjárót az eredeti Jeep minden kényelmi extrájával ellátták.

Még érdekesebb a Military változat, ami James Bond-stílusú extrákat kapott.

A páncélozott autón a kilincseket elektrosokkal védi az illetéktelenektől, az autó köré füstfelhőt ereszthetünk, ezen kívül éjjellátóval, defekttűrő abroncsokkal és elvakító fényszóróval is ellátták, a vegyi támadástól gázmaszkok óvják a bent ülőket.

A Hercules alapára 225 ezer dollár, azaz 68 millió forint, a páncélozott modell 325 ezer dollárba kerül, ami 98 millió forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.