75 év után bezár ez a hangulatos Cadillac-márkakereskedés
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Biztosak vagyunk benne, hogy a világ egyik legkülönlegesebb márkakereskedése az a Cadillac-szalon Louisville-ben, ami 75 év után idén kénytelen bezárni a kapuit.

A Cadillac az egyik legrégebbi autómárka, 1902-ben alapították, de a jövőhöz a patinás cégnek is alkalmazkodnia kell. Jönnek az elektromos modellek, és a kereskedők nemrég ultimátumot kaptak: vagy invesztálnak, vagy kiszállnak, amiért kárpótlást kapnak. Meglepő módon sokan választották az utóbbi opciót, és ezek egyike egy nagyon különleges kereskedés is.

Kentucky állam legnagyobb városában. A legutóbbi gazdasági világválság óta azonban jelentősen visszaestek az újautó-eladások a térségben, ami idén oda vezetett, hogy Brownék végleg lehúzzák a rolót.

ahová véletlenül beparkoltak az autókkal. A hangulatos berendezéshez illik a kiszolgálás is, a louisville-i kereskedést már 1989-től díjazták a vevők elégedettsége miatt.

A Cadillac nincsen könnyű helyzetben, a világ egyik legismertebb luxusautó-gyártója az utóbbi két évtizedben folyamatosan próbál megújulni, és fiatalítani a vásárlók átlagéletkorán, egyelőre nem túl sok sikerrel. A fényűző stílus megmarad, de a legújabb irány az elektromosítás, aminek az egyik vesztese éppen ez a különleges kereskedés.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.