Nem sokkal az után, hogy a BMW megmutatta az új 8-as sorozat első képeit, X-Tomi is munkához látott, hogy megálmodja a luxuskupé alternatív változatait. Képeken a kabrió, a shooting brake és még a platós 8-as is.

A 8-as sorozatot indító kupé még csak az első, hiszen a BMW már dolgozik a következő változatokon. Szinte biztos, hogy elkészül a négyajtós Gran Coupé, amit ütős tanulmányautóként már láthattunk, és fogadni mernénk, hogy a vászontetős kabrió is tervben van. Elsőként ezt mutatta meg X-Tomi, akinek a képe akár gyári fotó is lehetne.

A másik két elképzelés inkább a fantázia játéka, hiszen hiába lett visszatérő divat a shooting brake, a hatvanas évek kombi sportautója, egyelőre inkább csak az egyedi karosszériaépítő műhelyek vállalják be ezt a formát. A Chevrolet El Camino stílusában készült platós sportkocsi pedig hatalmas ötlet, de a BMW-nél ennyire azért nem lesznek bátrak.

Ha már a jövendő változatokról beszélünk, már most tudni lehet, hogy készül az M8, amiről a BMW is mutatott már néhány dolgot:

És ezt olvastad már?
Centinként ezer forintért vehetsz villamost a BKV-tól