Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az ország egyik legmenőbb Trabantja az a harmincéves kombi, amit a pápai repülőtéren állomásozó katona árul, a megkímélt példány ugyanis megkapta a holland légierő gépeinek festését.

Nagyot mennek mostanában a különleges Trabantok, nemrég írtunk arról az alig 16 ezer kilométert futott zöld kombiról, amiért valósággal kapkodtak a vevők. A nagypapától örökölt, hihetetlenül szép állapotú Trabit aukción hirdették meg, és végül 2,5 millió forintért ment el.

Most egy másik érdekes Trabant került eladósorba, ennél sokkal kedvezőbb irányáron, 240 ezer forintért. A kombit egy nálunk állomásozó holland katona vásárolta 2009-ben, amikor Pápára került, és csak a környéken használta, ezért harmincéves korára is csak 90 ezer kilométer van benne.

Nem is a keveset futott állapota miatt különleges, hanem azért, mert a Trabi megkapta a holland légierő F-16-osainak fényezését, ezzel a holland katonák által nálunk üzemeltetett NATO Boeing C–17 Globemaster III nehéz teherszállító repülőgépek tiszteletbeli testvére lett.

(Forrás: InfoPápa, fotó: MTI)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.