A Magyar Közút kitette magáról az összes hókotrós mémet, hogy neked már ne kelljen
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megelőzésben idén biztosan élen jár a Magyar Közút, hiszen már azelőtt összegyűjtötték és kitették magukról az internetre az összes hókotrós mémet és kommentet, hogy lehetőséged lett volna elsütni.

Ezen a télen talán most van először igazán hideg, és még mielőtt belepné a hó az egész országot, a Magyar Közút időben lépett, és kiposztolta magáról az összes tipikus mémet és kommentet, amit a hóeltakarítással kapcsolatban kapni szoktak. Mielőtt átlapoznád, hogy tényleg mindet ismered-e, érdemes elolvasni azt is, mit üzennek neked ezekkel a képekkel. Át is adjuk a szót:

Összegyűjtöttük magunkról a legtöbbször idézett téli mémeket, kommenteket, hogy neked már ne kelljen előkeresni őket. Igen, tudjuk, szembe jönnek velünk minden havazás előtt, alatt és után is ezek a visszatérő mémek, kommentek és beszólások. Most, hogy végre télen télies lett az időjárás, és erre a következő napokban is lesz esély, ezért gondoltuk, hogy legyünk túl a kötelező körökön.

lesz jogos észrevétel is. Persze van, aki felteheti magában a kérdést, hogy ha mindig megkapjuk ezeket a kommenteket, akkor miért nem csinálunk valamit máshogy. Nos, csinálunk, fejlődünk, folyamatosan fejlesztjük az eszközparkunkat, műszaki irányításunkat, gépeink nyomon követését, felhasznált anyagaink mennyiségét és minőségét stb. Mindenre van válaszunk, a téli üzemmel kapcsolatos hasznos és részletes háttérinformációink ide kattintva érhetőek el.

Kérjük, hogy az öncélú, trágár, obszcén vagy nem a témába vágó beszólásokkal ne terheljük az oldalt,

a remélhetőleg téli gumival szerelt autókon. Egy biztos, mi minden nap, 0-24 órában, 12 órás váltott műszakokban mindent megteszünk a rendelkezésünkre álló erőforrásokkal a közlekedőkért!

Legyünk türelmesek télen is, közlekedjünk az időjárási helyzetnek megfelelően, vigyázzunk egymásra és az utakon dolgozókra! Konkrét útszakaszokra vonatkozó kérdések kapcsán, aktuális útviszonyokért is érdemes az Útinform szolgálatunkat keresni, minden más témában ezen a linken várjuk a bejelentéseket, kérdéseket.

Most pedig jöjjenek a mémek, és igen, Hofi is köztük van:

Mit gondolsz, kimaradt még valami?

(Kiemelt kép: Fortepan / Szalay Zoltán)

Két éve így készültek a télre:

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.