Az új BMW M3 és M4 Coupé bemutatója után nem sokkal érkeznek a tuningcégek átiratai, és a Manhart alkotása a hatalmas hűtőmaszkkal igazán dögös lett.

Az M3 és M4 Coupé új generációja nemcsak a teljesítményével, hanem a megosztó stílusú hűtőmaszkjával is nagy feltűnést keltett, amikor a BMW bemutatta.

Mostanra talán már volt időd hozzászokni, de ha nem, akkor is érdemes vetned egy pillantást a Manhart tuningjára, mert a hatalmas maszk még jobban mutat rajta.

A német tuningcég egyedi lökhárítókat szabott a BMW két sportmodelljére, amivel csupa feketében egészen másként fest az M3 és az M4 Coupé.

A hátuljára új diffúzor került, a közepén a ködzárófénnyel, ami a Formula–1-es autókéra emlékeztet. A 21 colos kerekeket, akárcsak a karosszéria éleit, aranyszínű kontúrral hangsúlyozták ki.

A teljesítmény növelése sem maradt el, az M3 és M4 Coupé a Manhart tuningja után 590 lóerőre lesz képes, míg a Competition változatban 510-ről 620 lóerőre nőtt a teljesítmény és 650-ről 750 Nm-re a nyomaték. A Manhart ezen kívül a H&R-től származó ültetőrugókat és egyedi kipufogórendszert is szerelt a BMW két sportmodelljére.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Az autótörténelem tíz legizgalmasabb Volvója
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!