Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hamburgi rendőrség a minap azért állított meg egy Porsche Panamerát, mert a ráhúzott aranyszínű fólia elvakíthatja a közlekedés többi résztvevőjét, ezért veszélyes. A sofőrt nem nagyon hatotta meg a bírság, de néhány napon belül pórul járt.

A Panamera tulajdonosának meghagyta a rendőrség, hogy szedesse le a fóliát, és vizsgáztassa újra az autót, de nem hallgatott rájuk. Néhány napon belül azonban újra megállították, és mivel még rajta volt a fólia a Porschén, elvették tőle a kulcsot, a forgalmit és leszedték a rendszámot is, az autót már csak trélerrel vihette tovább a garázsba.

A Morgenpost cikke szerint a német rendőrök a napokban kiszúrtak egy Lamborghinit is, amit szintén aranyszínű fólia borított, de annak a sofőrje szófogadóbb volt, és már elsőre megvált a csillogó külsőtől. Az arany fólia egyáltalán nem új divat, de úgy tűnik, hogy a német utakon már nem szerencsés ilyen autóval villantani.

A Honda például aranyba húzott autókkal ünnepelte, hogy 50 éve jelen van az ausztrál piacon, de ezeket az autókat nem a forgalomba szánták:

A fóliázást lehet ötletesen is csinálni, például így:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.