Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A BMW-nél még mindig az újonnan bemutatott modellek hatalmas hűtőmaszkja a téma, és egy tuningcég már dolgozik is rajta, hogy kisebbre cserélje a maszkot. De ha éppen a nagy tetszik, és korábbi BMW-d van, akkor is lesz megoldás.

Nem most kezdett növekedni a BMW-nél a hűtőmaszkok mérete, de az új 4-es sorozat vágta le sokaknál a biztosítékot a hatalmas maszkjával.

A Prior Design már dolgozik rajta, hogy kisebb rácsot kínáljon azoknak, akik nem bírják elviselni a nagyot, és virtuálisan mi is megalkottuk az új M4-et a BMW klasszikus hűtőrácsával.

Ha azonban nem utálod, hanem éppenséggel imádod az új dizájnt, akkor érdekelhet

ez a fotó, amin a 3-as sorozat korábbi, 2019-ig gyártott F30-as generációja látható, rajta a BMW legújabb stílusa szerint szabott hűtőmaszkkal. Nem egy az egyben emelték át a lökhárítóval egy darabba öntött maszkot, hanem gondosan megformázták, hogy a régebbi modell méreteihez passzoljon.

A képaláírás szerint a beszédes nevű KITT Tuning venné fel a kínálatába az átalakítókészletet, de erre még nem találni utalást a romániai cég honlapján, és a háttérben álló autók alapján a kép is mintha más országban készült volna. De az biztos, hogy amint az új M4 Coupé az utakra kerül, igény lesz erre a készletre is, amivel biztosan fogunk még találkozni.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.