Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Porsche Carrera GT már gyári állapotában is egészen elképesztő volt, de a Gemballa még tovább fokozta a szuperautó képességeit. Most a limitált szériás Mirage GT egyik példányát sikerült összetörni, méghozzá elég kellemetlen okból.

New York egészen más arcát mutatja mostanában, a járvány miatt lezárt városban üresek az utcák, ezért még nagyobb feltűnést keltett, amikor egy élénk kék, limitált szériás Gemballa Mirage GT a parkoló autókba csapódott. A Porsche Carrera GT tuningolt változatáról van szó, aminek a motorját 612-ről 670 lóerősre izmosították, és csak 25 darab létezik belőle.

Rough morning *photos taken by me*

ronnie c 📷 posted on Instagram: "Rough morning *photos taken by me*" * See 1,888 photos and videos on their profile.

Az esetet több kamera is rögzítette, mint ahogyan azt is, hogy a sofőr megpróbál elhajtani a helyszínről, és néhány sarokkal messzebb sikerül is eljutnia. A felvételeken hallhatod, hogyan visszhangzik a felhőkarcolók közt az 5,7 literes V10-es motorja a 335 km/órára képes szuperautó nyilvánvalóan nem gyári kipufogórendszeréből.

WTF 🙃🙃 #porsche

11.2k Likes, 976 Comments - Exotics Vs Classics (@speedtimers) on Instagram: "WTF 🙃🙃 #porsche"

Az első hírek arról szóltak, hogy ellopták az autót, és ez megmagyarázná, miért menekült a sofőr, de a később kiderült valóság ennél is kellemetlenebb. A Porschét ugyanis a tulajdonosa vezette, akinek bámulatos szuperautó-gyűjteménye van, és kábítószer hatása alatt hozott egymás után néhány nagyon rossz döntést, amivel világszerte bekerült a hírekbe.

New Yorkban egyébként ilyen mostanában autózni:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.