Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jól éreznénk magunkat a Lexus legújabb élményközpontjában, amely a márka által nyújtott luxusba enged bepillantást. Moszkvában, a kontinens második legmagasabb felhőkarcolójában nyílt meg, és belsőépítészeti szempontból sem utolsó a hely.

Tokió és Dubaj után a harmadik élményközpontját nyitotta meg a Lexus. Nem egy autószalonról van szó, és nem is vidámparkról, itt másfajta élmények várnak rád. A Lexus Dome egy olyan tér, ahol átérezheted, milyen élvezni azt a luxust, amit egy ilyen autó nyújthat. Mindezt a város zajától távol, hiszen a kontinens második legmagasabb, 85 emeletes, 354 méter magas felhőkarcolójában rendezték be.

A berendezése túlzás nélkül lenyűgöző. Bent vagy, de mégis fák között sétálhatsz, gyönyörködhetsz a kilátásban, a tereket pedig az európai és japán belsőépítészeti elvek fúziója szerint rendezték be. Gondosan figyeltek az anyagok megválasztására, és még az illatokra is, hogy olyan környezetben pihenhesd ki magad, mintha csak egy Lexusban utaznál.

A több részre osztott interaktív tárlaton megismerheted a Lexus motorjainak működését, meghallgathatod, hogyan szól egy igazán high-end Mark Levinson hangrendszer, a végén pedig a kávézóban pihenheted ki magad.

Persze autót is találsz itt, igaz, csak egyet, de a Lexus legújabb luxuskupéját, az LC 500-at elég sokáig csodálhatod, mert bőven van mit nézni rajta. Ha éppen Moszkvában jársz, a Lexus Dome hétfő kivételével minden nap déltől este tízig vár.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.