Berlinben nem éri meg bunkózni az elektromosautó-töltőállomásokon
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az rendben van, hogy egyes autótulajdonosok nem hisznek az autóipar fejlődésének jelenlegi irányában, de az soha nem fog a fejünkbe férni, hogy a legelvakultabb benzinhívők miért akarják lépten-nyomon megszívatni az elektromos autóval közlekedőket.

Mert sajnos nem elszigetelt jelenség, hogy olykor-olykor egy agyilag alulbútorozott sofőr csak azért, hogy betegyen felebarátjának, a benzinfalójával direkt az elektromos autóknak fenntartott töltőállomásra parkol be.

Amerikában a dolog ráadásul nem áll meg a pöffeszkedésnél, mert ezek az emberek néha még attól sem riadnak vissza, hogy megrongálják a békésen töltődő elektromos autókat.

Ez volt egyébként az egyik oka annak, hogy a Tesla létrehozta a Sentry Mode nevű funkciót, ami a magára hagyott autó épségére ügyel, és riasztja a tulajdonost, ha valaki a távollétében a Teslájával babrálna.

A berlini rendőrség Twitter posztjából most már azt is tudjuk, hogy sajnos Európában is feltűntek a vadparasztok, de szerencsére itt – vagy leglábbis Németországban – a hatóságok nem bánnak velük kesztyűs kézzel.

A Ford F-150 Raptor mindenben a Tesla Model S ellentéte. Hangos, falánk és agresszív, a képen látható példány tulajdonosa pedig minden bizonnyal osztozik ezekben a tulajdonságokban.

Az értelmetlen kekeckedés szerencsére ezúttal nemcsak a Tesla tulajdonosának szúrta a szemét, hanem a helyi rendőrségnek is, mely nemcsak gyorsan intézkedett...

...de okulásul még meg is osztotta a szívmelengető történetet a nagyközönséggel, hogy ezzel vegye elejét az oktalan jelenség elterjedésének.

Gratulálunk a példaértékű intézkedéshez, már csak a népnevelő hatása miatt is!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.