Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Apple CarPlay után a BMW fedélzeti rendszere hamarosan az Android Autót is képes lesz kezelni. Még egy kicsit várnunk kell rá, hogy a márka autóiban használhassuk az androidos telefonunk képességeit, de érdemes lesz.

Az Android Auto és az Apple CarPlay okostelefon-integráció a legtöbb új autóban benne van, szinte már könnyebb felsorolni azokat a típusokat, amelyekből még hiányzik. A BMW sokáig az utóbbihoz tartozott, de miután nemrég kompatibilis lett az Apple rendszerével, jövőre androidos telefonnal is érdekes lesz a márka autóját használni.

vezeték nélkül is képes kapcsolódni az autó érintőképernyőjéhez. A csatlakozás után a kijelzőn használhatod az olyan alkalmazásokat, mint a Google Maps, a Waze vagy a Spotify.

A BMW-ben ráadásul nemcsak az érintőképernyőn jelennek meg például a navigációs útmutatások és az éppen játszott zeneszám adatai, hanem a kormánykerék mögötti műszeregységen, és még a head-up displayen is. Az Android Autóval is felszerelt BMW-kre egy kicsit még várni kell, csak 2020. júliusban érkeznek meg az első ilyen autók.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.