Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Karácsony előtt idén is ünnepi fényekbe öltözött a legtöbb város, és ahol a Bugatti főhadiszállása is található, ott az adventi díszítés sem mindennapos.

Onnan tudod, hogy a Bugatti szülőhazájában jársz, hogy a főtéren a márka egyetlen példányban készülő szuperautóját állítják ki adventi dekorációnak.

Molsheimben az ünnepi fények közt, egy üvegkalitkában bújt meg a La Voiture Noire, amit 2019-ben lepleztek le, és ami a márka alapításának 110-edik évfordulójára a legendás Type 57 SC Atlantic emlékét idézi fel.

Ettore Bugatti ebben az elzászi városban alapította meg a cégét automobilok gyártására, és itt működik ma is a világ egyik legkülönlegesebb autógyára.

Molsheim idén nem rendezhetett karácsonyi vásárt, de a Bugattinál úgy gondolták, hogy a karácsonyfa mellé kiállítják a legféltettebb kincsüket, amit nemcsak az adventi időszakban, hanem március végéig lehet megnézni.

ez bruttó 5 milliárd forintot jelent. Egy időben azt beszélték, hogy Cristiano Ronaldo vette meg, de ezt a hírt azóta sem erősítették meg. A molsheimi főtéren egyébként csak az életű makettje áll.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.