Természetvédelmi területen akadtak el a Range Roverrel, a dagály hozta a büntetést
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Három férfi élete egyik rossz döntését hozta, amikor természetvédelmi területre hajtottak egy frissen bérelt vadonatúj Range Roverrel. A védett tengerparton ugyanis elakadtak, és nem sikerült kiszabadítani az autót a dagály előtt, ami meg is hozta a büntetést.

Terepjáróval sem lehet mindenhová behajtani, és ezt alighanem jól megtanulta az a három férfi, aki egy Range Rover Sportot bérelt, hogy Skóciába kiránduljanak vele. A South Walney nemzeti parkban hoztak aztán egy rossz döntést, és az egyértelmű tiltó táblák és kerítések ellenére

El is akadtak a süppedős homokban, és egy órán át hiába próbálkoztak, nem tudták kiszabadítani a Range Rovert, csak még mélyebbre ásták el. A büntetést a dagály hozta, ami több ablakát is betörte az autónak, és sós vízzel töltötte meg az utasteret. Csak másnap sikerült kihúzni egy traktorral, utána jelentős károk maradtak a területen, és a 35 millió forintos Range Rover is megrongálódott, ami pedig még csak kilenc napos volt.

Nem elég a tanulság, a három férfi ellen a rendőrség is vizsgálatot indított, és az autókölcsönzőtől is vaskos bírságra számíthatnak. Jól gondold meg tehát, hová hajtasz fel terepjáróval.

(Képek: Cumbria Wildlife Trust)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.