Dönthető érintőképernyő lesz az új Mercedes-AMG SL-ben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az álcázott prototípus képei után a Mercedes leplezetlenül is megmutatta az SL új generációjának belső terét, ahol egy érdekes újdonságot találunk: a dönthető érintőképernyőt.

A Mercedes már korábban elárulta, hogy a legendás modellsorozat, az SL következő generációján dolgozik, a legutóbb például kiderült, hogy keménytetőről vászontetőre vált a roadster.

A karosszéria dizájnja még továbbra is titok, de a Mercedes a belső terét már teljesen leleplezte a hamarosan gyártásba kerülő sportautónak.

A méretei alapján sejthetjük, hogy nem lesz olyan tágas, mint a négyszemélyes kabriók, de a gyáriak szerint százötven centis magasságig megfelelők a hátsó ülések. Ha nem viszünk utasokat, akkor táskákat vagy szélfogó hálót tehetünk az ülések helyére.

A műszerfal a Mercedes legújabb stílusában készült, de azért találunk újdonságokat a C- és S-osztályhoz képest. A szellőzőnyílások kerek formájúak, a műszeregységet árnyékoló fedi, és ennél is érdekesebb ötlet, hogy

A mostanában nagyon divatos „műszerfalra felerősített táblagépet” nem mindenki szereti, de ez egy olyan megoldás, ami értelmet ad a különálló elrendezésének. A Mercedes-AMG SL további részleteit csak később fedik fel, mindenesetre az AMG GT-nél kényelmesebb roadsterre számíthatunk, ami akár annak vászontetős változatát is felválthatja.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.