Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyáltalán nem lepődtünk meg azon, hogy az Apple után a Lamborghini is Dubajban nyitott lenyűgöző kereskedést. A dubaji szalon a legnagyobb a világon, a háromszintes épületben te is találni fogsz a pénztárcádhoz valót.

Dubajban egy Lamborghini egyáltalán nem nagy szám, még a rendőrségnek is van belőle néhány, ezért nem véletlen, hogy az olasz gyártó itt nyitotta meg a legújabb, és az eddigi legnagyobb márkakereskedését. A háromszintes épület mérete és berendezése is lenyűgöző, itt 1800 négyzetméteren minden az öklelő bikás márkáról szól.

Szükség is van rá, hiszen a Lamborghini eladásai dinamikusan növekednek. Még csak a Huracán és az Aventador különböző változatait kínálják, de a forgalom jövőre alaposan megnövekszik az új szabadidő-terepjáró bemutatásával. Az Urus a várakozások szerint a duplájára növeli majd a Lamborghini forgalmát.

A dubaji szalonba pedig nem csak azért érdemes betérni, hogy megcsodáld az autókat, amiket talán nem engedhetsz meg magadnak. Hanem azért is, mert jelentős területet foglalnak el a Lamborghini ajándéktárgyai, a márka logójával ellátott ruházati termékek, amelyek közül biztosan te is találsz magadnak valót.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.