Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha egy filmben történik hasonló, simán elhiszed, de most a valóság rendezte úgy, hogy egy balesetet szenvedő kamion elrepülő kereke éppen egy szalonban álló McLarent törjön össze.

Nem a hátán hordja a pótkerekét ez a McLaren, a méretes abroncs egy kamionról repült le, és olyan balszerencséje volt a 650 lóerős sportkocsi tulajának, hogy éppen az ő autójára esett. A vétlen fél egyébként Trevor Bauer, a Cincinnati Reds baseballcsapat játékosa, aki a Twitteren osztotta meg ezt a hálaadásnapi meglepetést.

Trevor Bauer on Twitter

Yesterday, if you told me a semi truck would total my Mclaren, I would've believed you. If you told me it would happen like THIS? I would've said you're out of your mind. If this isn't @Mayhem I don't know what is @Allstate

– írta a képhez, majd hozzátette, hogy nem sérült meg senki. Ami nagy szerencse, figyelembe véve, hogy hat sávon és két sor parkoló autón át repült a kerék, egyenesen a kirakatba. Bauer autója éppen szervizre várt a McLaren houstoni márkakereskedésében, ami történetesen a texasi Interstate 45 mellett található, ott szenvedett balesetet a kamion, aminek elszabadult az egyik kereke.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.