A Forma–1 a szezon utolsó futamhelyszínén, Abu-dzabiban elköszön Ferdnando Alonsótól, a barbeque-partin téged is szívesen látnak.

A kétszeres világbajnok Alonso 17 év után elhagyja az F1-et az idény végén. Bár a spanyol nem zárta ki teljesen egyértelműen a visszatérését, minden bizonnyal a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíj lesz az utolsó futama a királykategóriában.

Az F1 készül egy búcsúpartival, ami természetesen zárt körű lesz, de a sportágvezetői, a paddock ismert arcai és a tíz istálló versenyzői és csapattagjai mellett akár te is ott lehetsz, feltéve akkor, ha...

F1 Experiences on Twitter

A two-time World Champion, the season-ending #AbuDhabiGP 🇦🇪 will see @alo_oficial bid farewell to #F1 👋 Join @F1's official celebration of this racing legend's career by securing your access here > > https://t.co/U9M7eLQF4J #ExperienceF1

  • Ha van 2900 dollárod, azaz mintegy 812 ezer forintod, amiben nemcsak egy sima barbeque-parti van benne, hanem a versenyhétvége szombati és vasárnapi napja exkluzív ellátással.
  • Ha pedig 4000 ezer dollárral, vagyis 1,1 millió forinttal nem tudnál mit kezdeni, akkor még a pálya mellett kikötött Serenity nevű jachtra is felszállhatsz, hogy onnan nézd végig a szombati és vasárnapi F1-napot, természetesen a VIP-ellátás itt is jár, plusz még fotózkodhatsz is Alonsóval a futam előtt.

Eközben...

(Fotó: Twitter)

És ezt olvastad már?
Legendás őseivel kanyarog az új Countach ezeken a képeken