Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mutattuk már, milyen látványos reklámfilmet készített az új 8-as Coupé számára a BMW. A velencei csatornákon száguldó sportkupét ezúttal képeken is megnézheted, és ezeken is lenyűgözően mutat a németek csúcsmodellje.

Egy autórajongó kisfiúról és a velencei csatornákon száguldó sportkupéról szól az új 8-as Coupé reklámfilmje, amit éppen egy hete mutattunk meg.

Most képeket is kiadott hozzá a BMW, és ezek szerint a lagúnák városában tényleg nagyszerűen mutat az újdonság. Persze nagy tételben fogadtunk volna rá, hogy a reklámfilm főként számítógépes grafikával készült, és ezen a poszterszerű képen valóban rendesen van utómunka.

De a BMW nem intézte el annyival, hogy zöld háttér előtt vette fel a 8-as Coupét. Az autót valóban elvitték Olaszországba, mi több,

A forgatásnak volt még egy titka: a jelenetek egy részét a Velencéhez közeli Chioggiában vették fel, ami egy mesés kisváros, ugyanúgy csatornák szabdalják a velencei hangulatú épületek közt, csak éppen (annyira) nincs tele turistákkal, ezért megőrizte eredeti báját.

Mindenesetre a 8-as Coupé ebben a színben fantasztikusan néz ki a velencei háttér előtt, és nem most láthatod itt utoljára, hiszen a BMW megígérte, hogy hamarosan jelentkeznek a városról és a forgatásról készült dokumentumfilmmel.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.