Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Elsőre egyáltalán nem is rossz ez a 13. hely.

A kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso elindult és sikeresen teljesítette is élete első Dakar-raliját, ráadásul a vártnál sokkal jobb eredménnyel, ugyanis

A 2020-as Dakar-ralit egyébként Carlos Sainz és Lucas Cruz nyerte meg Minijével – a kétszeres ralivilágbajnok Sainznak ez volt egyébként a harmadik Dakar-győzelme 2010 és 2018 után.

Carlos Sainz on Twitter

🇪🇸 CAMPEONES! Este 3er Dakar ha sido muy duro pero lo hemos disfrutado! Me sigo divirtiendo, y hemos ido todos los días al ataque. Grande @LucasCruz74 y gracias a todos por vuestro apoyo estas semanas!

Az első szaúdi Dakaron öt kategóriában, autóval, kamionnal, motorkerékpárral, quaddal, valamint az első alkalommal külön géposztályba sorolt, négykerék-meghajtású buggykkal mérték össze tudásukat az indulók, akiknek 12 nap alatt 5000 kilométer gyorsasági szakaszt, összesen 7500 kilométeres távot kellett megtenniük Dzsiddából rajtolva, és a Rijádtól 40 kilométeres távolságra lévő, építés alatt álló szórakoztató-, sport- és rendezvényközpontba, Kiddijába érkezve. (MTI)

A motorosoknál pedig...

(Fotó: FernandoAlonsoOficial)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.