Rekordgyorsasággal talált gazdára ez a "gyönyörű Bugatti Veyron" az eBay-en
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Konkrétan egyetlen olyan személyt sem vagyunk képesek megérteni, aki bármilyen tekintetben részt vett ebben az ügyletben.

Mert ugye létezik ez a Bugatti Veyron nevű szuperautó (fenti kép), az első olyan sorozatgyártású modell, amelynek teljesítménye átlépte az 1000 lóerős álomhatárt, végsebessége meghaladta a 400 km/h-t, 2,5 másodperc alatt érte el a 100 km/órás sebességet, és sokak szerint a világ legjobb autója. Egy legenda, melyből összesen 450 darabot gyártottak és melyhez képtelenség hozzájutni anélkül, hogy elvernéd rá egy kisebb afrikai ország éves költségvetését.

Szóval a Veyron még a szupersportautók között is hiper, épp ezért nem értjük, hogy miért pont ezt célozta be egy sufnituningra rápörgött autóbuzi, amikor egy kevésbé extravagáns darabbal is hülyét csinálhatott volna magából. Egy angol úriember ugyanis fogta a leharcolt MG F-jét, ami amúgy egy tök élvezetes középmotoros hátsókerékhajtású roadster, és – mit szépítsük – alaposan elkúrta szegényt.

Teszkós Bugatti Veyront csinált belőle, így...

...majd az eredményt felpattintotta az eBay-re és várta a vevők rohamát.

A legnagyobb vicc az egészben, hogy alig volt fenn pár napot a cucc az online piactéren, már vevőre is talált. Ha jobban belegondolunk, emberünk egy Veyronra nyomokban hasonlító, működőképes verdát árult az eredeti árának 0.0006 százalékáért, így biztos létezik olyan retorika, amivel meg lehet magyarázni azt, hogy végül sikerült eladnia.

Reméljük, az új tulaj nem egy rövidlátó, szenilis öreg bácsi, aki azt hiszi, hogy az évszázad bizniszét hozta össze valami félkegyelmű pillanatnyi elmezavarának köszönhetően!

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.