Halálos iramban-stílusú ütközést vett fel egy Tesla kamerája

Nem filmet forgattak, hanem valóban nagyot ütközött egy cikázó Dodge Challenger egy Los Angeles-i autópályán, és az egészet egy Tesla fedélzeti kamerája vette fel.

A Tesla sok okossága közül az egyik, hogy az autón lévő kamerák nemcsak parkoláskor jönnek jól, és akkor is őrzik az autód, ha távol vagy tőle, de fedélzeti kameraként is működnek, állandóan veszik a körülöttük lévő világot. Például ezt is egy Tesla vette fel:

Az ezekből a felvételekből készült válogatásokat közlő YouTube-csatorna legújabb videójában egy elég látványos jelenetet nézhetsz meg.

Az egyik Los Angeles-i autópályán késő este egy Model 3 haladt a belső sávban, jóval gyorsabban a mellette hömpölygő forgalomnál, amikor az egyik megelőzött autó, egy Dodge Challenger vezetője úgy döntött, hogy utoléri a Teslát. A forgalomban cikázásnak nem lett jó vége, az amerikai izomautó két másik kocsit is letarolt.

Ha van időd, érdemes megnézni a videóban lévő többi felvételt is, tanulságos forgalmi szituációkat láthatsz egy Tesla-kamera szemszögéből.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.