A 2019-es idény nagy pofára esés a Ferrarinak, főleg a téli tesztidőszakban látottak után, Lewis Hamilton szerint viszont van, amiben az olasz istálló kenterbe veri a Mercedest.

Lement már 7 futam a szezonból, de a maranellóiaknak még nincs győzelme, Sebastian Vettel és Charles Leclerc összesen két 2. és négy 3. helyet tud csak felmutatni, miközben a Mercedes tarol. A Ferrari el is ismerte, hogy gyakorlatilag az autó teljes koncepciójával baj van.

Az idén eddig öt futamgyőzelmet szállító Lewis Hamilton szerint viszont van egy dolog, amiben a maranellóiak nem hibáztak az autó fejlesztése során, ez pedig

„Képesek hirtelen feltekerni a teljesítményt, amivel az egyenesekben akkor is képesek elhúzni tőlem, ha nyitva van a DRS-em. (...) Egyértelműen nagyszerű munkát végeztek a motorerő tekintetében. Ebből a szempontból korábban mi jártunk a mezőny előtt, most viszont nekünk kell ledolgozni a hátrányunkat. Ebben a pillanatban ők a legjobbak ezen a területen.”

És az a Kanadai Nagydíjon is jól látható volt, hogy a Ferrari elképesztő végsebességet képes produkálni az egyenesekben:

Eközben...

(Forrás: f1i.com, fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon