Ez a használt Honda CRX azonnal visszarepít a gyermekkorod legszebb emlékeibe!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Örökre hálásak lehetünk a teremtőnek, hogy 1985-ben legyártották ezt az autót, és annak a fényezőnek, aki elvállalta az utólagos fényezését.

1985-ben születtem. Az Y generáció tagjaként abban a világban voltam kistaknyos, amikor az összes olyan mémvideóra felírt baromság igaz volt, amit az elmúlt öt évben életre-halálra osztogattunk. Nyakunkban volt a kulcs, estünk-keltünk, csapból ittuk a vizet, egész nap kint voltunk az utcán...és mégis életben maradtunk. Kölyökként óriási dolog volt legalább matchbox szinten találkozni a menő nyugati vagy távol-keleti autókkal, és szinte elérhetetlen távolságokban voltak tőlünk ezek a 100 lóerő feletti, lapos, igazi bandázós sportautók. Ilyen vágyak netovábbja volt többek között a Honda CRX modellje is, lehetőleg minél élénkebb zöld, kék, vagy piros színben, amiből ma már ép állapotút szinte lehetetlen fellelni.

Ma reggel, szokás szerint böngészgettem a férfiak egyik legfontosabb szórakoztató oldalát, a hasznaltauto.hu-t, melyet ugye, akár van autónk, akár nincs, akár akarunk venni bármit is, akár nem, időről-időre kötelező átnyálazni, hogy tudjuk, mégis mi folyik Gyöngyösön. Szóval ennek az egyik kedvenc tevékenységemnek rögtön az egyik első oldalletöltésénél szúrta ki a szemem ezt a fantasztikus hirdetést.

Azonnal teleportáltam magam a gyerekkoromba, és rögtön másoltam is a linket, hogy elküldjem egyik legjobb barátomnak, Balázsnak, azzal a kommenttel, hogy

Ez a fényezés azonnal elindította a filmet, visszarepített a múltba, pörögtek az emlékek, amikor először kaptam színváltós autót (Hot Wheels Color Racer), ami víz hatására változtatta a színét, de beugrott rögtön a Jordan Magic fogkefe, aminél ugye a kellő fogmosással töltött idő (=szoros markolás) után színt váltott a kefe, a Turbo rágó, meg az óvodás éveim elképesztő verekedései a Károlyi kertben a piros hintáért.

Bármi is lesz a verda sorsa, köszi az időutazást, hátha másnak is bizsergető pillanatokat okoz majd még pár évig. Remélem, kazettás magnót utólag be lehet szerelni, sajnálnám Spotifyról tölteni rá a Depeche Mode-ot. De mindenképpen éjszaka vezetném sokat, százhússzal a rakparton, és közben ilyen zenéket hallgatnék:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.