Így nézne ki a Lada Niva a Cyberpunk 2077-ben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha csak egy kicsit is érdekelnek a játékok, akkor lehetetlen, hogy ne hallottál volna a Cyberpunk 2077-ről, amiben autós téren is elég izgalmas a kínálat. Már csak egy ilyen belevaló Lada Niva hiányzik belőle.

Bármit is mondanak a Cyberpunk 2077-ről, azt nem lehet elvitatni tőle, hogy az utóbbi idők legjobban felkapott játéka, ami autós szemmel is érdekes.

A játék készítői egy sor izgalmas járművet találtak ki hozzá, mindet a nyolcvanas évek retró-futurisztikus stílusában, a valódi típusokra emlékeztető formával és neveken, mint a Chevillon Thrax és a Quadra Turbo-R.

amit 1977-ben mutattak be, éppen száz évvel a játék idősíkja előtt. Pedig van még egy legendás autótípus, ami szintén 2077-ben lesz száz éves, és igazán helyet kaphatott volna a játékban: a Lada Niva.

Roman Zsuravljov orosz dizájner, aki eddig főleg futurisztikus katonai járműveket alkotott, most azt képzelte el, milyen lenne a klasszikus Niva a Cyberpunk 2077 világában. A terepjáró nálunk kevésbé ismert platós változatát vette alapul, és

Ha pedig hozzáfogott, akkor a klasszikus Volgát is megtervezte a Cyberpunk 2077-hez, az eredményt itt is csak csodálni tudjuk.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.