Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az orosz-kanadai származású Leonid Urlichich nem véletlenül kapta meg a Crazy Leo becenevet, ugyanis másodpilótájával, Alexander Kihuranival összehozták a legviccesebb ralis videót, amit valaha láttunk.

Történt, hogy a Perce-Neige ralin a páros kocsija kissé vezethetetlenné vált, és úgy belerongyoltak az út menti hóbuckába, hogy a betört ablakon keresztül a kocsi megtelt több tonna hóval (0.30-tól kezdődik a lényegi rész).

A másodpilóta néhány lemondó "fuck-kal" búcsúzott a versenyüktől, amikor kisvártatva jött a nem várt fordulat:

- közölte rezignáltan a pilóta, majd azzal a lendülettel gázt adott, hogy lenyomják a táv további részét, mindeközben pedig olyan jól szórakoztak, hogy mi is könnyesre röhögtük magunkat a monitor előtt. Egy jellemző beszélgetés:

- Rohadt sok hó van a lábam alatt.

- Ja basszus, nekem is.

- Jó, de nekem itt vannak a pedálok!

A páros ezután már érezhetően nem vette teljesen komolyan a versenyt, egy ponton például azt találták ki, hogy kinyitják az ajtót (menet közben), hogy valahogy kilapátolják a havat, de a legjobb rész talán mégis az, amikor a másodpilóta a lábával próbálja elkotorni Urlichich elől a havat, miközben azért szól, hogy ja, éppen jön egy balkanyar. A legnagyobb slusszpoén viszont, hogy

Szerintünk mondjuk ezért a produkcióért a ralivilágbajnoki címet is megérdemelték volna. Kétszer.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.