Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Használt autót venni úgy érdemes, hogy ismered az előéletét, és erre a Suzukira nem mondhatod, hogy nem dokumentálták volna, mi történt vele. Ámon Olivér drifter árulja a Swiftet, amivel sok kalandot megélt már az előző egy évben.

Ámon Olivér profi drifter, aki azzal keltette fel a figyelmünket, hogy különböző régi Suzukikkal csapatott egy roncstelepen, és ebben a márkánál is meglátták a lehetőséget, hamarosan már egy vadonatúj Swift kormányát forgatta. Persze nem vett vissza a tempóból csak azért, mert egy új autóról van szó, rendesen kipróbálta, hogy mit bír a turbós kiskocsi.

hiszen a szűkszavú szöveg mellé csak olyan képeket csatoltak, amikor éppen elég meredek helyzetben látható: Olivér eleve a szalon üvegfalán keresztül hozta ki, de csapatott vele elhagyatott laktanyában és krosszmotorok közt is.

Az biztos, hogy nem kímélő 15 ezer kilométeren van túl az egyéves Swift, aminek a 2,5 milliós ára ezek fényében reális, egy ilyen modell új ára a 112 lóerős turbós motorral, mikrohibrid rendszerrel és a legjobb felszereltséggel még akciósan is 4,7 millió forint. Olivér persze hozzáteszi, hogy „az ár irányár, lehet több is”. Mi készen vagyunk tőle.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.