Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Pininfarina Battista már önmagában is fantasztikus lenne, de az olasz dizájnstúdió által tervezett 1900 lóerős elektromos szuperautó azzal is megnyerné a vevőket, hogy egy ideig nem kell fizetniük a töltésért.

Gyönyörű autókat tervezett már más gyártóknak a Pininfarina, de a legújabb alkotásuk az olasz stúdió saját neve alatt kerül az utakra.

A Battista egy teljesen elektromos hajtású, 1900 lóerős szuperautó, amihez a Rimac szállítja a technikát, és ahhoz hasonlóan lélegzetelállító gyorsulásra képes, két másodperc alatt van százon.

Nem mintha egy kétmillió eurós szuperautó tulajdonosának annyira számítana,

de a Pininfarina nagyvonalú ajánlatot tett, öt évig teljesen ingyen tölthető lesz a Battista. A díjmentes töltést a ChargePoint hálózatának mintegy 115 ezer állomásán lehet igénybe venni szerte Európában és Észak-Amerikában.

A Battistát érdemes is lesz villámtöltőről táplálni, ugyanis egy 180 kilowattos egyenáramú töltőnél csak 25 percet kell várni, hogy 20-ról 80 százalékra növeljük az akkumulátor töltöttségét, míg egy 22 kilowattos töltőnél ez már hat órába telik.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.