Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Talán a Red Bullé volt eddig is a legkúlabb központ, de 2019-re még emeltek a szinten. Az új motorhome-ot a Toro Rosso is használja majd.

A megújult motorhome tulajdonképpen egy különleges faház. A tágas, háromszintes, tetőteraszos Energy Stationnel próbál sokkolni a Red Bull a hétvégi Spanyol Nagydíjon.

A Holzhaus, azaz faház fenntartható forrásból, osztrák erdőkből származó faanyagból építették. A tervezés még tavaly júliusban indult, az először pedig, főpróbaként április 2-án építették össze Salzburgban. Az összesen 1221 négyzetméteres létesítmény 27%-kal nagyobb alapterületű a tavalyi Energy Stationnél, és egy huszonöt fős gárda állítja össze.

Aston Martin Red Bull Racing on Twitter

Goin' up on a Tuesday in a paddock near you 😎 Building the #F1 Holzhaus from the ground floor up 💪 #givesyouwings https://t.co/63FvfWYpNu

Az épületben 26 Red Bull-hűtő, 59 tévéképernyő várja a vendégeket, a konyha hétvégénként 100 tésztát, 120 kiló halat és 180 kiló húst dolgoz majd fel, hogy kiszolgálja a csapattagokat, vendégeket és az Energy Stationbe betérő újságírókat.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.