Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy darabig még biztos velünk maradnak azok az izgalmas sportkocsik, mint amilyen az F-Type, de ha jön az elektromos autók kora, akkor sem kell aggódnunk, ha olyan lesz, mint a Jaguar szerint. Szétnéztünk a brit márka standján Genfben.

Már egy ideje nem a Ford alá tartozik a Jaguar Land Rover, de úgy tűnik, hogy az új tulajdonos jót tett a brit márkáknak, hiszen sorra jönnek ki a lenyűgöző formájú, izgalmas technikájú autókkal. Genfben is már csak a standok hagyományos kiosztása utal rá, hogy a szomszédos Aston Martin, Volvo és Mazda is egykor a Fordhoz tartozott.

Nem kell aggódnod amiatt sem, hogy rossz útra tért volna a Jaguar. Genfben állították ki az F-Type megújult változatát, és ez az egyik legszebb sportkocsi, amit ma kapni lehet. A formája olyan zseniális, hogy nem is változtattak rajta, csak új, LED-es fényszóróval szerelték fel. A kínálatba pedig érkezett egy sportos változat, 400 lóerős, kompresszoros V6-ossal. És micsoda részletei vannak! Nézd csak:

Amíg ilyen autókat mutat be a Jaguar, addig nem kell félni attól, hogy kihalnak a benzinvérűeknek szánt sportkocsik. De ha beköszönt az elektromos autók kora, akkor sincs félnivalónk, ha olyan szexi lesz, mint a Jaguaré. Az igéző vörösben kiállított I-Pace egyszerűen fantasztikusan néz ki, az elöl és hátul dolgozó, összesen 400 lóerős elektromotorokkal és 500 kilométeres hatótávval pedig legalább olyan jónak is ígérkezik, mint egy Tesla.

(fotók: Donkó Péter, Csordás Gábor)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.