James Bondot hagyományosan Land Roverekkel üldözik az ellenfelek, ezúttal a Nincs idő meghalni egyik akciójelenetébe engedett bepillantást az autógyártó.

James Bond neve összefonódott az Aston Martinéval, de jó ideje a Jaguar és a Land Rover is nagy szerepet kap a titkosügynökről szóló filmekben, hiszen valamit az ellenfelének is vezetnie kell.

Láthattad már, hogyan nyúzzák a Land Rover Defendert a legújabb James Bond-filmben, most pedig a Range Rover Sportról mutattak egy újabb felvételt.

Az egyik akciójelenethez egy pár Range Rover Sport SVR-t használtak, ez a Land Rover egyik legerősebb típusa.

Az 5 literes kompresszoros V8-asa 575 lóerőre képes, amivel 4,5 másodperc is elég a százra gyorsuláshoz, a végsebessége 283 km/óra. A Nincs idő meghalni egyik jelenetében pedig simán tetőre vágnak belőle egy párat.

A stáb szerint ehhez a jelenethez nem használtak számítógépes trükköket, úgy borították fel az autókat, ahogyan évtizedek óta,

a klasszikus rámpás megoldással. Az akciót ezúttal is az Oscar-díjas Chris Corbould felügyelte, aki a ’85-ös Halálvágta óta dolgozik a James Bond-filmeken, a 007-es spéci extrák is a nevéhez fűződnek.

A filmben Eiger szürke Range Rover Sport SVR szerepel, amit 22 colos kerekekkel és az opciós szénszálas csomaggal is felszereltek, a Land Rover pedig egyszerűvé tette, ha pontosan olyan autót szeretnél, mint amivel James Bondot üldözik: a konfigurátorban egy kattintással választhatod ki ezt a kivitelt, amiért 59,5 millió forintot kell fizetni.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Szuperáramvonalas szedán lett a Hyundai Ioniq 6
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő