Jó hírünk van, ha iPhone-nal használnád a Waze-t az autóban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nagy lépést jelentett az autós navigációk fejlődésében az Android Auto és az Apple CarPlay, ami lehetővé tette, hogy a mobilodon futó navigációt az autód képernyőjén követhesd. Hamarosan már az iPhone-nal sem csak az Apple Maps navigációját tükrözheted.

Nemsokára aligha lesz szükség a drága és körülményesen frissíthető gyári navigációs rendszerekre, ha az okostelefonon használt navigációt követheted az autód képernyőjén. Már most is lehetőséged van erre, az (egyelőre hivatalosan nem elérhető, de némi utánajárással azért letölthető) Android Auto segítségével a Google Maps és a Waze is beköltözhet az autódba, ám az iPhone-nal használt CarPlay eddig csak az Apple saját navigációját támogatta.

Most azonban bejelentette az Apple, hogy az iOS következő, 12-es verziójától külső forrásból származó navigációk, így a Google Maps és a Waze tükrözése is lehetséges lesz a CarPlay segítségével. Csak egy USB kábellel rá kell kötnöd a telefont az autóra (a BMW-nél hamarosan kábel sem kell hozzá), és már mehet is az autód képernyőjén a kedvenc útvonalterveződ.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.