Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Frankfurtban leplezi le az S-osztály kupé- és kabrióváltozatát a Mercedes-Benz, és már most tudjuk, hogy egy dolog miatt érdemes lesz figyelni rájuk.

A limuzin után sejteni lehetett, hogy az S-osztály kétajtós változatait is megújítja a Mercedes-Benz, most pedig már biztos, hogy szeptemberben Frankfurtban állítják ki a ráncfelvarrott modelleket. Nem csak ez derült ki a legújabb előzetesekből, hanem az is, hogy OLED technikájú hátsó lámpákat kap a két luxusautó, amelyek első fényszóróiba eddig is Swarowski kristályok kerültek.

Az organikus fényforrás előnye, hogy nem pontonként világít, mint a LED, hanem egy teljes felületet ki lehet világítani vele. Jól látszik a videón, hogy milyen látványos alakzatokat mutat működés közben a 33 darab fényforrás.

Nem a Mercedes az első, amely használja az OLED-et, hiszen az új Audi A8 is ilyet kap, de az Audi TT RS és a BMW M4 CS és GTS is így világít hátul. Más részleteket is megmutattak az új S-osztály Coupé és Cabriolet változatáról, de a teljes leleplezésre még egy kicsit várni kell.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.