Ken Block az Audihoz szerződött

Subaruban és Fordban láthattad a legtöbbet Ken Blockot, de most kiderült, hogy az amerikai autóversenyző az Audi csapatához szerződött. Megnéznénk egy Gymkhana-epizódot a legendás quattróval!

Ken Block neve egyet jelent a Gymkhana-videókkal még akkor is, ha az amerikai autóversenyző nemrég átadta a stafétát a kollégájának. Block nemrég búcsút intett eddigi szponzorának, a Fordnak is, és egy rövid átmeneti időszak után most hivatalosan is bejelentették, hogy melyik márkához szerződött: az Audi igazolta le a csapatához.

Az idén 53 éves Ken Block éppen akkor volt tinédzser, amikor az Audi quattro a legnagyobb sikereit aratta a rali-világbajnokságon, és amikor rekordot döntött a Pikes Peak felfutóján.

Most pedig csatlakozhatott gyerekkora álomautójának gyártójához, és az Audi főhadiszállásán ki is próbálhatta a márka néhány ikonikus típusát: a sport quattrót, a DTM-ben látott Audi V8-at és az e-tron Vision Gran Turismo prototípusát.

Szinte látjuk, amint Block egy Gymkhana epizódban is meghajtja ezeket a gépeket,

de az Audi elsősorban nem ezért szerződtette le az amerikait, hanem azért, hogy az elektromos versenyautók terén dolgozzanak együtt, mint amilyen a következő Dakar-ralira készülő RS Q e-tron is. De azért reméljük, hogy egy pár Gymkhana-videóra is marad ideje.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.