Az új Corvette még alig került az utakra, máris összetört néhány példánya, és a most mutatott sportautó karosszériáját kínai tésztával javították ki. Tényleg azzal, de megvan az oka.

Az utóbbi időben jó néhány videó jelent meg az interneten arról, hogy kínai tésztával gyakorlatilag minden törött holmit ki lehet javítani a vécécsészétől a lökhárítóig.

A száraz tészta összeragasztva töltőanyagot képez, amit már csak le kell csiszolni, és jöhet is a festés. A házi barkács megoldással azonban most egy vadonatúj Corvette-nek estek neki.

Nem véletlen, hogy a karosszériajavító műhelyek nem tértek át erre a forradalmi módszerre, amivel olcsóbban pofozhatják helyre az összetört autókat,

még akkor sem, ha a lefényezett karosszériáról kevesen tudnák megmondani, hogy kínai tészta lapul alatta. A videón látható Corvette tulajdonosa sem bolondult meg, de a javításhoz szükséges karosszériaelem szállítására még várnia kell, ezért úgy gondolta, hogy addig is kipróbálja ezt a hülyeséget a kidobásra váró ajtón. Reméljük, hogy az igazi karosszériások nem követik a példáját.

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Autósok, akiknek nem kéne autózniuk #54781